Om os

Bakkens Grill & Bøfhus har ægte saloon- stemning og er indrettet som en vaskeægte amerikansk saloon i western-stemning og med den største åbne flamme grill på Bakken, hjælper det med til at sætte den rigtige autentiske stemning. Udover den store grill med de mange retter som løbende tilberedes der gennem hele dagen, så er der også mange varme retter og en meget stor salat bar, samt en dessert og softice station.

På flammegrillen finder man okse steaks, laks, kylling, koteletter, spareribs, burger bøffer, grillpølser m.m. også en stor varm buffet, som indeholder et kæmpe udvalg af forskellige varme retter, herunder lasagne, pasta, biksemad, tarteletter, varme grøntsager, kartoffelretter, pommes frites, suppe, saucer og andet lækkert tilbehør. Hertil kommer en stor udsøgt salat buffet, frisk brød, kokkens favoritkage og softice. En ting er sikkert, ingen går sulten fra restauranten.

Vi tør godt udråbe Bakkens Grill & Bøfhus til at være Bakkens hyggeligste restaurant med en helt speciel stemning der gør dit besøg på Bakken til en succes.

Bakkens Grill & Bøfhus har plads til ca. 200 gæster indenfor og ca. 150 gæster udenfor på den store solrige terrasse mod rutschebanen samt en overdækket terrasse til 30 gæster. Restauranten er placeret midt på Bakkens hovedstrøg og har en formidabel udsigt til hele den gamle rutschebane, hvilket ingen andre restauranter har tilsvarende.

Indendørs kan man sidde i de hyggelige staldbokse med direkte udsigt til den store grillbuffet eller ved større borde i de tre separate lokaler der samtidig kan omdannes og bruges til selskabslokaler.

Netop selskaber i alle mulige størrelser er Bakkens Grill & Bøfhus kendt for, og hvor vi vitterlig prøver at gøre alle tilfredse. Dels ved value for money, hvor man altid er sikret super gode priser, men vi er også behjælpelige med konkurrencer blandt deltagerne i vores andre forretninger på Bakken så det hele går op i en højere enhed, man ikke glemmer lige med det samme.

Bakkens Grill & Bøfhus har udover den store aftenbuffet også en stor frokostbuffet, så uanset tidspunkt så prøver vi at gøre alle tilfredse. Priser og muligheder kan finde her på hjemmesiden. Restauranten er for alle og vi kan også tage os lige pænt af børnefamilier, runde fødselsdage, konfirmationer, selskaber af enhver art samt skovture.

Kontakt os enten på telefon 3963 4950 eller mail bofhus@dahl-dk.com

Vi skal nok tage os rigtig pænt af jer!